Vrijwilligers gezocht!

Om onze festival-werking te ondersteunen zijn we op zoek naar leuke en gemotiveerde collega's. Voel jij je geroepen om jouw stempel te drukken en mee te werken aan het grootste gratis stedelijk jazz-festival ter wereld? Vul dan hieronder jouw gegevens in, we contacteren je zo spoedig mogelijk.

Wat bieden we aan?

Je doet praktische ervaring op in de festival-sector. Weet je je te onderscheiden? Dan kan je doorgroeien naar vaste medewerker binnen onze organisatie. Je krijgt elke werkdag een gratis warme maaltijd in ‘The Village’ waar je na je shift even kan bekomen en napraten terwijl je geniet van gratis drankjes en muziek. Bovendien ontvang je een mooie crew-tshirt. Na het festival organiseren we nog een spetterende vrijwilligersfuif om onze medewerkers te bedanken!

Je ontvangt 29 euro per dag en je bent vanzelfsprekend verzekerd voor persoonlijke schade als voor schade aan derden, zowel op het festival, als op de reisweg, heen en terug.

Geslacht
 
Man      Vrouw
Ik beheers de volgende talen
 
NL      FR      EN
Voornaam
Naam
Straat
Nummer
Postcode
Gemeente
Email
Gsm
Geboortedatum
Dagen beschikbaar
zaterdag 23 mei 2020
zondag 24 mei 2020
woensdag 27 mei 2020
donderdag 28 mei 2020
vrijdag 29 mei 2020
zaterdag 30 mei 2020
zondag 31 mei 2020
maandag 01 juni 2020
Voorkeurstaak (meerder opties mogelijk)
Builders
Tijdens de opbouw van het festival:
Je bent handig en steekt graag de handen uit de mouwen. Je bouwt onze festivalsite mee op: plaatsen van afsluiting, aankleding van de festivalsite, tribunes bouwen, ophangen van verlichting, opstellen van promomaterialen, ...
Crew Catering
Tijdens het festival:
Onder begeleiding van onze chefs, help je mee de crewmaaltijden te bereiden en zorg je voor de bediening in ons medewerkersrestaurant. Je houdt onze greenroom proper en ordelijk. Dit houdt geen barwerking op de pleinen in!
Steward & Promo
Tijdens en voor het festival:
Je bent een manusje-van-alles en je vertegenwoordigd Brussels Jazz Weekend. Je staat op kritische posten en doorgangen en verzekert dat enkel bevoegden toegang hebben en dat dit veilig verloopt. Je staat in voor de algemene netheid van de pleinen, je voert op strategische plaatsen actief promo voor het festival.
Merchandising
Tijdens het festival:
Je staat in voor de verkoop van onze merchandise op verschillende pleinen en neemt hiervoor de volledige verantwoordelijkheid op zich.
T-shirt maat
S      M      L      XL
Wil je samen met een vriend/vriendin vrijwilliger zijn? Nodig hem/haar hier uit:
 
Voornaam
Naam
Email
Opmerking (medisch of andere)
Spam controle, laat dit veld leeg